Boston v rytmu hokeje a basketbalu: Sledujte Pastrňáka a legendární Celtics v akci!

3 minuty čtení

O Bostonu se říká, že je to americká metropole s evropským nádechem. Může být, město je to krásné. Taky se tam hraje špičkový sport. Kromě Davida Pastrňáka ve městě válí také legendární Boston Celtics.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

David Pastrňák – absolutní superstar

Pro fanoušky hokeje je hlavním tahákem rozhodně David Pastrňák, český útočník, který se stal jednou z největších hvězd NHL. Jeho neuvěřitelný cit pro hru, rychlost a schopnost proměňovat šance ho katapultovaly na špičku zámořského sportu.

Pasta nenudí. Když nedá gól, neustále se o to pokouší. Jeho bomby z kruhu jsou známé, on sám má ale velký cit pro hru a jeho nahrávky jsou nedoceněné. A když se rozhodne, obejde prostě tři soupeře.

TD Garden – svatyně bostonského sportu

Sportovní srdce Bostonu bije v TD Garden, multifunkční aréně, která je domovem jak Boston Bruins, tak Boston Celtics. Tato moderní (a přesto tradiční) hala pojme přes 17 tisíc diváků a její elektrizující atmosféra je zážitkem sama o sobě. Být součástí bostonského sportovního fanouškovství, kdy tisíce hlasů skandují při každém střídání nebo koši, to je něco, co musíte zažít.

Bruins jsou známí svou tvrdou hrou a nesmlouvavým přístupem k soupeřům. Na ledě dominují hráči jako Brad Marchand, Charlie McAvoy, Pavel Zacha a samozřejmě Pastrňák. V jednom ze zájezdů budete mít možnost vidět zápas proti Winnipeg Jets a New York Rangers, což slibuje vynikající hokej, a zvlášť proti Rangers jde o vyhecované zápasy.

Boston Celtics – legenda NBA

Když se TD Garden přemění z ledové plochy na basketbalové hřiště, začíná show pro fanoušky Boston Celtics, jednoho z nejúspěšnějších týmů v historii NBA. Celtics, kteří se pyšní bohatou tradicí a rekordním počtem titulů, nabízejí fanouškům vrcholné basketbalové výkony. S hvězdami jako Jayson Tatum a Jaylen Brown je o zábavu postaráno.

K vidění bude duel s dalším legendárním týmem, na východní pobřeží přijedou Chicago Bulls.

Boston – město, které žije sportem

Sport je v Bostonu více než jen zábava, je to součást identity. Fanoušci tu žijí svými týmy a každý zápas je událostí, kterou nelze ignorovat. Když zrovna nebudete na zápasech, město nabízí spoustu dalších zážitků – od návštěvy ikonických sportovních míst, jako je Fenway Park, až po procházky po Freedom Trail, která vás provede historií vzniku USA.

„Boston má všechno: úžasný sport, skvělé lidi, kulturu, úžasnou gastronomii, oceán a ještě mnohem víc,“
řekl bývalý hráč Boston Red Sox Pedro Martínez

Jednoduše máte možnost zažít to nejlepší, co Boston nabízí, a přitom si užít každý moment naplno. Zájezd samozřejmě přizpůsobíme vašim představám – ať už jste hardcore sportovní fanoušek, nebo chcete vyvážit sport s prohlídkou města.

Boston Bruins a Celtics vás čekají – připojte se k nám a buďte součástí bostonské sportovní magie!