(Nejen) hokejová jízda po západu USA. Slunná Kalifornie a špičkový sport

3 minuty čtení

Los Angeles a Las Vegas? Světově známá města, které leží nejen v blízkosti nádherné přírody, ale také jsou to místa, kde budete mít možnost vidět na vlastní oči nejlepší hokej na světě.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Zápasy, které stojí za to vidět

Týmy na západě Spojených států mají co nabídnout. Vegas Golden Knights, hned od svého zrodu patřící mezi nejlepší týmy NHL, se stali známými svou energií a nasazením. T-Mobile Arena to dokáže ocenit. Není to fráze, jejich stadion se pravidelně usazuje v žebříčcích s nejlepší atmosférou na samém vrcholu. Moderní stadion, zasazený přímo v srdci Las Vegas, poskytne nezapomenutelný zážitek.

Pak jsou tady třeba Anaheim Ducks, kteří sice nepatří mezi nejstarší kluby, ale jsou týmem s historií, ve které nechybí ani slavné vítězství ve Stanley Cupu. Ke slávě v dalších letech by je měl táhnout kapitán Radko Gudas a hlavně jednička v bráně a hrdina „Pragana“ Lukáš Dostál.

Rozhodně se vyplatí jet také na LA Kings, kteří pomalu dokončují svou přestavbu a patří mezi týmy, které by na Západě měly pořádně vystrkovat rohy. O jejich moderní aréně, kterou sdílí s LeBronovými Lakers, si můžete přečíst na tomto odkazu.

Nejen hokej

Kalifornie a Nevada ale sčítají nejen výjimečné sportovní okamžiky, ale i všechno ostatní, co tato ikonická místa nabízejí. V Las Vegas se mezi nezapomenutelné zážitky počítá procházka po slavném Stripu, kde se můžete ztratit mezi kasiny, luxusními hotely a výtečnými restauracemi. Pro ty, kdo mají rádi přírodu, organizujeme výlet ke Grand Canyonu, kde můžete obdivovat jednu z nejúchvatnějších přírodních památek světa. Fotky jsou ikonické, ale vidět tenhle přírodní zážitek naživo (nebo se nad ním dokonce proletět), je ještě o stupeň výš.

V Los Angeles pak nechybí procházky po slavných místech, jako je Santa Monica Pier Venice Beach, kde si můžete pronajmout kolo a projet se podél Pacifiku. Super zážitek je taky projít si zábavními parky s filmovou a seriálovou tematikou. A pokud jste fanoušky basketbalu, můžete navštívit zápas mezi LA Clippers a LA Lakers.

Tohle je sice základ, ale chceme, aby váš zájezd byl přesně takový, jaký si přejete. Ať už vás láká více sportu, zábavy, nebo kultury, jsme připraveni vám připravit zájezd, který splní všechna vaše přání. Zajistíme vše od letenek přes ubytování až po vstupenky na zápasy a další atrakce – vy se jen můžete těšit na zážitky, na které budete vzpomínat.

„Můžu jen doporučit, příjemný a ochotný delegáti, vždy vymysleli nějaký program ani minutku jsme se nenudili, LA, Vegas vřele doporučuji,“ potěšilo například loni Filipa Mihu.

A kolega Martin Fumač souhlasil: „Už déle jsem se chystal na můj sen vidět živě NHL a vybral jsem si správně HokejTour. Organizace a výborný program, kde jsme se nemuseli o nic starat, a kromě zápasů NHL a NBA jsme viděli spoustu zajímavých míst a atrakcí. Velké děkuji patří super delegátům a šoférům v jednom Braňovi a Marekovi, byli jsme skvělá parta a na tento trip budu ještě dlouho vzpomínat.“

Vyrazte i vy!