NHL Global Series: Hokejový svátek v Praze jako brána do zámoří

4 minuty čtení

Začátek října patřil v Praze jednomu z nejvýznamnějších sportovních okamžiků roku – NHL Global Series. V O2 areně se utkaly New Jersey Devils a Buffalo Sabres, dva kluby s bohatou historií a řadou vycházejících hvězd.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

New Jersey Devils vs. Buffalo Sabres – Souboj budoucích šampionů?

New Jersey Devils, s hvězdami jako Jack Hughes a Nico Hischier, patří mezi ambiciózní týmy, které se chtějí vrátit na vrchol NHL. Na druhé straně Buffalo Sabres, vedené mladou nadějí Rasmusem Dahlinem, se chce po letech neúspěchů znovu dostat mezi elitu. Oba týmy předvedly v Praze parádní zápas, který může nabídnout jen NHL.

Představa, že vidíte tyto hráče živě, je snem každého fanouška. A pokud jste to letos nestihli, nebo toužíte po ještě větším zážitku, co takhle si naplánovat cestu za NHL přímo do USA nebo Kanady? Poznámka pod čarou: ať už si vyberete jakýkoliv tým, nejde udělat chybu.

Proč vyrazit na NHL zápas naživo?

Atmosféra NHL zápasu je něco, co musíte zažít na vlastní kůži. Uprostřed dunících tribun, kde vládne parádní atmosféra (ovšem nečekejte evropské bubny a chorály celý duel, Američané si prostě sport vychutnávají jinak. Lépe, hůř? To je na každém), vidíte největší hvězdy sportu přímo před vámi. Z každé přihrávky nebo střely cítíte kvalitu, tihle kluci prostě umí.

Jak bylo zmíněno, NHL není jen o utkáním samotné, je to show, kterou doprovázejí přestávkové programy nebo nekonečné zásoby občerstvení.

Global Series v Praze byla parádní, ale cesta za NHL do Severní Ameriky nabízí ještě něco víc – originální atmosféru domácích stadionů. Dýchne to prostě jinak.

Spojte hokejový zážitek s objevováním Ameriky

Proč neudělat z NHL zápasu součást vaší cesty do Ameriky? New York, domov tří tradičních organizací, je město plné života, kde můžete navštívit slavná místa jako Times Square nebo Central Park. Psát o Big Apple cokoliv dalšího by bylo plýtvání časem. Texty o něm se hezky čtou, na videa se pěkně kouká, ale je třeba jej zažít. A věřte, není to fáze. Možností je ale víc. Je libo slunnou Floridu nebo malebnou KaliforniiNevadou?

Pokud přemýšlíte, jak zažít NHL na vlastní kůži, jste na správném místě. HokejTour se specializuje na zájezdy za oceán, které navíc dokážeme přizpůsobit vašim požadavkům. Zájezdy zahrnují nejen lístky na zápasy (a to i na koncerty či další sportovní události), ale také letenky, ubytování a možnost objevování amerických či kanadských měst.

Global Series v Praze byla velmi dobrá ochutnávka, NHL za oceánem ale chutná o dost lépe.