Vydejte se s námi a Julem z VARu na největší výlet svého života do Kalifornie a Vegas!

Autor: Jakub Vaverka
3 minuty čtení

Cílem každého našeho zájezdu je poskytnout vám prvotřídní zážitek na celý život. Nyní však přichází zájezd, který nemá obdoby. Jedenáct nocí v USA plných sportu, kultury, atrakcí a skvělé gastronomie. Aby toho nebylo málo, delegátem bude Julo Turček z nejpopulárnějšího slovenského sportovního podcastu Futbalový VAR. 

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

5 zápasů nejlepšího sportu

Listopadová cesta do Spojených států amerických zahrnuje 5 zápasů zámořských sportovních soutěží. Na vlastní kůži zažijete následující duely:

  • pátek, 8. 11.: Los Angeles Lakers – Philadelphia 76ers (NBA)
  • neděle, 10. 11.: Los Angeles Chargers – Tennessee Titans (NFL)
  • pondělí, 11. 11.: Vegas Golden Knights – Carolina Hurricanes (NHL)
  • pátek, 15. 11.: Golden State Warriors – Memphis Grizzlies (NBA)
  • neděle, 17. 11.: San Francisco 49ers – Seattle Seahawks (NFL)

„V Americe jsem byl už několikrát, tohle je moje pátá cesta do Kalifornie a není náhoda, že se tam rád vracím,“ řekl Július Turček, delegát této cesty a jeden ze zakladatelů FotbalTour. „Záměrně jsem sestavil program tak, abychom viděli v akci basketbalové ikony LeBrona Jamese, kterého čeká první sezona se synem, a hvězdu pařížské olympiády Steph Curryho.“

„V NFL uvidíme nejmodernější stadion pro americký fotbal, jaký v USA mají. Už když přistáváte v Los Angeles, vidíte, jaký je to kolos. Co se týče hokeje, pojedeme na stadion Vegas Golden Knights, který má s výjimkou Kanady snad nejlepší atmosféru v celé NHL. Chtěl jsem, aby celý výlet dával smysl. Uvidíme sportovní legendy, krásné arény, TOP atmosféru, ale také nedávné finalisty Super Bowlu,“ vysvětluje Julo důvody zařazení jednotlivých zápasů do itineráře.

Životní zájezd, který se nebude opakovat

Během tohoto zájezdu se zastavíte v Los Angeles, Fresnu, Las Vegas a San Franciscu. Zažijete prvotřídní sport a atmosféru, která nemá v Evropě obdoby. Nebude to však jen o hokeji, basketbalu a americkém fotbalu. „Lidé si to budou pamatovat opravdu dlouho. Uvidí pláže a poušť, zažijí kontrasty. Ujetá vzdálenost stojí za to, uvidíte nový svět, kde je úplně všechno. Není náhoda, že se tam rád vracím,“ říká Julo, který prozradil, že kdyby vyhrál jackpot, pravděpodobně by se na nějaký čas přestěhoval do Los Angeles.

„Je to jednou za život. Po necelých dvou týdnech budete mít tolik zážitků, že si řeknete, že to byly dobře investované peníze. Poznáte města, přírodu, kulturu i sport. Sestavil jsem to tak, že každý den bude nezapomenutelný. Je to jeden z dražších výletů, ale takový výlet už se nebude opakovat.“

Delegát Julo a běh u oceánu

Delegátem této cesty bude sám Julo Turček. „Půjde o zájezd menší kapacity, na kterém se sejdou milovníci sportu, dobrého jídla a zážitků. I když už nejsem spolumajitelem FotbalTouru, chybí mi to. Pro mě to bude o příjemném odpočinku spojeném s nabídkou mých zkušeností lidem. Neberu to jako práci, ale jako uvolnění a návrat k něčemu, co jsem dělal mnoho let. Lepšího delegáta na tuto cestu jste nemohli mít (smích),“ řekl velký fanoušek londýnské Chelsea.

Člen podcastu Futbalový VAR také dodal, že pokud by někdo chtěl vstávat ve 4 až 5 hodin ráno a sledovat zápasy anglické Premier League na dálku, rád se přidá. A co je pro něj na americké zkušenosti nejlepší? „Pro mě je to jít si ráno zaběhat podél oceánu v Los Angeles. Když člověk neběhá, může se jít projít. Když se řekne Kalifornie, pro mě to znamená právě tohle. Jsou tam kontrasty a možnosti, které tady nemáme,“ dodal populární ‚Bomber‘.